Vanylven Kiropraktorklinikk

Vanylven Kiropraktorklinikk har holdt til i Vanylven kommune siden desember 2008, og består av kiropraktorene Henriette Svendsen og Sindre Brekke. Begge er utdannet ved Syddansk Universitet i Odense, og er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Vi vektlegger personlig oppfølging samt kommunikasjon med pasientene og har et godt samarbeid med fysioterapeuter og leger/spesialisthelsetjeneste. I vår klinikk får alle pasienter en individuelt tilpasset vurdering. Etter behov anvendes et bredt spekter av behandlingsteknikker, både kiropraktisk manipulasjonsbehandling, triggerpunktsbehandling, nålebehandling, trykkbølgebehandling og instruksjon i spesifikk trening/uttøyning. Ved fotproblemer tilbys tilpasning av ortopediske innlegg-såler.

Kiropraktoren henviser til lege, spesialisthelsetjenesten på sykehusene, fysioterapeut og bildediagnostikk ved behov. Sykmeldingsrett i inntil 12 uker.

Vi tilstreber kort ventetid.

Klinikken har erfaring med idrettsutøvere på høyt nivå, og tilbyr behandling av pasienter i alle aldre, også spedbarn og gravide.

vanylven logo

Åpningstider:

mandag-fredag, fra klokken 08.00-15.30

Besøksadresse:

Vanylvssmia, 6142 Eidså

Veibeskrivelse på mobil

Postadresse:

Vanylven Kiropraktorklinikk, 6140 Syvde

Henriette Svendsen

Kiropraktor

70 02 12 31

Sindre Brekke

Kiropraktor

70 02 12 31

vanylven terapeuter

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

 

Sjekke med din behandler om din forsikring kan benyttes, da behandlerne har individuelle avtaler. OBS: Forsikringen skal være aktivert før første time.