Bedriftsavtale

Nærmere 50% av sykemeldinger er muskel eller skjelett relaterte. Sykefraværet utgjør en stor kostnad for mange norske bedrifter.

Forskning viser at rask tilgang til undersøkelser og behandling for personer med akutte og subakutte ryggsmerter reduserer sykefraværet med 35 prosent (Spine, vol 30, nr. 11/2005, pp 1235-1241).

Ønsker du å redusere sykefraværet og få mer fornøyde medarbeidere? Vi kan hjelpe dere gjennom proaktivt arbeid og tidlig intervensjon.Vi tilrettelegger for at den enkelte kan være i jobb eller komme tilbake til jobb så hurtig som mulig. Samtidig utarbeides det dokumentasjon som arbeidsgiver kan bruke mot trygdekontoret. Ulike muskel og skjelettplager er med på å redusere konsentrasjon på jobb og gir ofte dårlig søvn, som igjen gir mindre energi og mindre fokus.

Vi tilbyr kurs og foredrag for de ansatte. Forskning fra SINTEF: Oppfølging av kiropraktor reduserer tilbakefall! Se nyhetssiden vår. Ivareta ansatte.

Kontakt oss for bedriftsavtale: Tlf: 22 75 90 20

Skøyenåsen nyheter

Bedriftsavtale

Nærmere 50% av sykemeldinger er muskel eller skjelett relaterte. Sykefraværet utgjør en stor kostnad for mange norske bedrifter.

Les mer

top

Åpningstider:

Mandag 07:30 til 16:00
Tirsdag 07:00 til 15:00
Onsdag 08:00 til 16:00
Torsdag 11:00 til 19:00
Fredag 07:30 til 15:00

Besøksadresse:

Haakon Tverters vei 8, 0682 Oslo

Veibeskrivelse på mobil

Pål E. W. Apall

Autorisert Kiropraktor

Morten Bøgseth

Autorisert Kiropraktor

MNKF

Timebestilling

Kari Foslie

Massasjeterapeut

Timebestilling

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

 

Sjekke med din behandler om din forsikring kan benyttes, da behandlerne har individuelle avtaler. OBS: Forsikringen skal være aktivert før første time.