Espen Ohren DC

Kiropraktor

330 40 500

BSc(Chiro), MFICS, MNKF

Espen Ohren er eier og driver av Kiropraktorklinikken Horten as. Han er fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening og Offentlig Autorisert Kiropraktor.

Han har erfaring fra klinikker i Porsgrunn og Kragerø før han igjen dro til England og drev to klinikker, en i Ringwood, Dorset og en i Eastleigh/Southampton. Etter noen år i England satt han igjen snuten hjem og har nå drevet klinikk i Tønsberg siden 2001 og Horten siden mai 2002.

Kiropraktor Espen Ohren har med tiden fått en bred erfaring i å behandle mange typer problemstillinger fra gravide mødre og deres etter hvert nyfødte spedbarn via sports relaterte skader til "den normale mann og kvinne i gata" relaterte problemer. Etterhvert har han bygget opp en klinikk som vurderer og behandler personer som har hatt langvarige og vanskelige problemstillinger. Disse har ofte vært til flere andre behandlingsmetoder, ofte uten hjelp. Flere innen helsevesenet henviser nå slike pasienter til denne klinikken for vurdering og/eller behandling.

Utdannelsen hans startet ved Universitetet i Oslo før studier fortsatte på Universitetet i Odense, Danmark for å avsluttes ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, University of Portsmouth, England.

Utdannelsen er 6 1/2 år og profesjonell grad er: Doctor of Chiropractic, Bachelor of Science (Chiro). Denne utdannelsen er den som kreves av Norsk Kiropraktorforening for å kunne praktisere som Autorisert kiropraktor i Norge og bli fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Tine Tandberg ny kiropraktor hos kiropraktorklinikken

Tine vil ta vare på Maraiannes pasienter mens Marianne er i barselpermisjon nå i 2016 (og litt i 2017). Tine jobber også i Holmestrand og vil være hos oss på deltid. Tine vil holde ryggskolen og følge opp denne. Vi er veldig glad for at Tine kunne komme til oss i denne perioden og ønsker henne velkommen i teamet og lykke til i praksisen!

Marianne Myhre Sannes er tilbake fra barselpermisjon

Les mer …

logo 2

Åpningstider:

Mandag-Torsdag kl. 08:00-16:00
Fredag kl. 08:00–12:30

Besøksadresse:

Storgata 61 B, 3182 Horten

Veibeskrivelse på mobil

Espen Ohren DC

Kiropraktor

330 40 500

Marianne Myhre

Kiropraktor

330 40 500

Jan Christer Pedersen

Kiropraktor

330 40 500

Katrine Strøm

Massør

330 40 500

Priscila Tønder

Ernæringsfysiolog

330 40 500

Kari Birkeland

Sekretaer/ ammeveileder

330 40 500

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.