Halden Kiropraktorklinikk

Klinikken har over 40 års erfaring og klinisk kompetanse. Ved en allsidig tilleggs- og etterutdannelse behandler vi funksjonsproblemer i muskel- og skjelettsystemet enten det er i rygg/bekken eller kraniet. Vi er stadig på profesjonelle etterutdannelseseminarer for kiropraktorer for å holde oss oppdatert på de beste behandlingstilbud som kan gagne våre pasienter.

Klinikken ble startet i 1975 av 2 kiropraktorer, Gunnar Sveindal D.C., utdannet ved Palmer College of Chiropractic i Davenport, Iowa, USA, graduerte i 1974, og Ann-Kristin Brodin som graduerte fra Universitetet i Odense i Danmark. Halden Kiropraktorklinikk drives pr. dags dato av Gunnar Sveindal. Ann-Kristin har fortsatt sin karriere et annet sted.

Klinikken har et bredt og matnyttig behandlingstilbud til våre pasienter, og en filosofi, nemlig å sette pasienten i sentrum og har som mål å hjelpe flest mulig pasienter ved den behandling som fungerer best for den enkelte. Hos oss behandler vi pasienten som et individ med ulike særpreg og personlighet enten man er et spedbarn eller senior over 80. Grunnfundamentet til klinikken vår er bygget på lang erfaring og bred kompetanse i de ulike aspekter av kiropraktisk behandling, enten det gjelder spedbarnsbehandling eller geriatriske pasienter.

Velkommen til oss i Halden Kiropraktorklinikk


Vi kan lege alle dine muskelsmerter og hjelpe deg videre til en bedre og sunnere hverdag for deg og kroppen din

halden kiropraktorklinikk logo1

Halden

Mandag - fredag: 08.00–16.00, lørdag: Stengt, søndag: Stengt

Storgata 4c, 1767 Halden

Veibeskrivelse på mobil

Strømstad

Mandager kl. 14:00–20:00 og torsdager kl. 08:00–18:00

Smedjegränd 8, 45236 strømstad. (rett bakenfor rådhuset)

Veibeskrivelse på mobil

Gunnar Sveindal

Kiropraktor

69 18 42 95 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved alle Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.