Total: 1 results found.

KIROPRAKTORGRUPPEN OSLO SENTRUM

Helse i Sentrum ble etablert i Oslo i 1985. Senteret består i dag av 3 kiropraktorer som alle behandler tradisjonelle muskelskjelettproblemer. I tillegg har vi lengst erfaring i Norge med Trykkbølgebehandling.

Besøk vår hjemmeside.

 

KIROPRAKTORGRUPPEN STOVNER

Vi ved Kiropraktorgruppen Stovner benytter oss av manipulasjon, friksjonsmassasje, triggerpunktbehandling, trykkbølge behandling, bevegelighetsøvelser, og gir råd om livsstil og trening for å øke funksjonen og redusere smertene slik at du raskere kan komme tilbake til et aktivt liv i jobb og fritid. Ved behov henviser vi til MR, CT, røntgen, lege, legespesialist eller akupunktør.

Besøk vår hjemmeside.

 

RØA KIROPRAKTORKLINIKK

Røa Kiropraktorklinikk ble etablert i 1980, og har erfarne kiropraktorer som gir pasienten en grundig undersøkelse og evaluering. Pasienten vil få en spesifikt tilpasset behandling som vil involvere de mest tradisjonelle og de mest moderne kiropraktiske behandlingsmetoder. Klinikken har også massasjeterapeut og treningsterapeut, og ligger vegg i vegg med Stabækk klinikken som tilbyr alt innen moderne fysioterapi. Med samarbeidende klinikker innen nevrologi, ortopedi og øre nese hals så sikrer dette et bredt tverrfaglig tilbud.

Besøk vår hjemmeside.

 

SKØYENÅSEN KIROPRAKTORKONTOR

Kiropraktorene på Skøyenåsen har lang erfaring i behandling av muskel- og skjelettlidelser. Skøyenåsen kiropraktorkontor ble etablert i 1981 av kiropraktor Pål Apall. Vi er nå to kiropraktorer – Morten Bøgseth – startet i 2001. Vi samarbeider med fysioterapeuter og leger i samme lokaler.

Besøk vår hjemmeside.

 

kiropraktorgruppen i Oslo

Du som pasient skal føle deg trygg og være sikret best mulig behandling for din smerte/plage.
Vårt nettsted er til for å gi deg informasjon og kunnskap om ditt problem.
Velg kiropraktogruppen for å sikre deg et trygt og riktig valg av godt utdannede og autoriserte behandlere.
Medlemmene i kiropraktorgruppen har et tydelig fokus på etterutdanning og forskning.

Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø

Finn en klinikk nær deg

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

 

Sjekke med din behandler om din forsikring kan benyttes, da behandlerne har individuelle avtaler. OBS: Forsikringen skal være aktivert før første time.