Coronavirus

Vi følger smittevernprosedyrer som er utarbeidet av helsemyndighetene.

Etter den 20. april har alle landets kiropraktor klinikker tillatelse til åpne igjen.
Kontakt din klinikk for timebestilling eller evt. gebyrfri avbestilling. 

Vi ønsker at du avbestiller timen hvis du har tegn på:

  • Luftveissymptomer
  • Magesymtomer (diare, smerter, nedsatt matlyst)
  • Feber
  • Vært i kontakt med noen som har påvist korona Covid-19
  • Vært i utlandet siste 14 dagene

Når du ankommer venterommet, hold 2 meter avstand fra andre, ta på minst mulig og det er bare helsepersonell som åpner og lukker dører.

Ta kontakt med klinikken din for å få råd og svar på spørsmål.

Finn din klinikkBehandlingØvelser

Priscila Tønder

Ernæringsfysiolog

330 40 500


Ernæringsfysiolog Priscila Tønder har bachelor i Ernæring fra Brasil og har jobbet ved klinikk i Brasil før hun kom til Norge for 3 år siden.

Priscila er opptatt av at kropper er forskjellige og trenger ofte forskjellig sammensetning av mat for å få et optimalt kosthold for den enkelte. Individuelle konsultasjoner for veiledning er den vanlige konsultasjonstypen, men ofte kan også familier ta kontakt for en gjenomgang av familiens behov og kostplan.

Priscila holder også foredrag i klinikken om forskjellige emner knytte ttil kost, kosthold og ernæring. Dette vil informeres fortløpende om på våre Facebooksider

Priscila er medlem av Norsk Forening for Ernæringsfysiologer

 
Priscila vil i tiden fremover gi disse tilbudene:

Vektreduksjon
Overvektige barn og unge
Kvinner i overgangsalderen  
 
Forebygge sykdommer som:
Diabetes type 2
Høyt blodtrykk
Hjerte- og karsykdommer
 
Matvareintoleranse og matallergier
Gravide, ammende, mor og barn
Barnefamilier

      
Vektreduksjon

Dette programmet egner seg for alle som ønsker at gå ned i vekt, og som trenger veiledning og motivasjon for at nå ønsket resultat. Målet er at du selv gradvis og trygt skal settes inn i et program for vekttap, hvor kostendring vil bli implementert til livsstilsendringer.

Ved vektreduksjon av voksne tilbyr jeg variert programtyper, avhengig av hvor meget vektreduksjon du ønsker. Programmene kan vare fra 6 uker til 3 måneder, og tiltider mer.

            
Overvektige barn og unge

Programmet for overvektige barn og unge vil jeg inngå et samarbeid med foreldre, og veilede hele familien i deres hjem over tid. Programmene kan vare fra et halvt år til flere år, avhengig av progresjon.

              
Kvinner i overgangsalderen

Dette er for kvinner som er i starten av, eller midt i overgangsalder. Ved den riktige kosthold som er tilpasset hver enkelt, kan kvinnene få redusert sine plager.

Dette programmet varer i 6 uker, og det blir utarbeidet et program for hver enkelt avhengig av type plager. Mosjon er en viktig del av forløpet, da mosjon blant annet er med til å redusere hetetoktene.

               
Forebygge sykdommer

Er du i risikosonen for å utvikle livsstilssykdommer som diabetes type 2, for høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer vil du gå igjennom et program for kostendring for økt helse og livskvalitet.

                  
Matvareintoleranse og matallergier

Er det mistanke om at du har matvareoverfølsomhet overfor en eller flere typer matvarer, anbefaler jeg deg, at du får tatt en test hos din fastlege. Deretter vil jeg veilede om kostholdet og hvilken diettmat som er nødvendig for en optimal helse, uten å unngå viktige næringsstoffer.

Matvareoverfølsomhet er vanlig hos små barn og mellom 3-8% plages av dette. Det er en stor utfordrning for foreldre å gi barn med overfølsomhet et variert og sunt kosthold. Foreldrene kan få veiledning og hjelp til en lettere hverdag med matvareoverfølsomhet.

                
Gravide, ammende mor og barn

Ofte kan man være i tvil om kostholdet sitt under, og etter graviditeten. Her har du mulighet for å få en individuell veiledning om optimalt kosthold i forskjellige faser av livet med barn.

              
Barnefamilier

Mange barnefamilier ønske rå få et bedre og mer næringsrikt kosthold, men synes det er vanskelig i en travel og hektisk hverdag. Jeg besøker familien hjemme hos den, og vi gjennomgår kosthold, sykdommer elller plager. Familien får utarbeidet en individuelt tilpasset kostplan og oppskrifter med mer.

                    

Priscila ser frem til et godt og spendende samarbeide. Dere få gjerne ta kontakt om dere har spørsmål om ernæring!

Tine Tandberg ny kiropraktor hos kiropraktorklinikken

Tine vil ta vare på Maraiannes pasienter mens Marianne er i barselpermisjon nå i 2016 (og litt i 2017). Tine jobber også i Holmestrand og vil være hos oss på deltid. Tine vil holde ryggskolen og følge opp denne. Vi er veldig glad for at Tine kunne komme til oss i denne perioden og ønsker henne velkommen i teamet og lykke til i praksisen!

Marianne Myhre Sannes er tilbake fra barselpermisjon

Les mer …

logo 2

Åpningstider:

Mandag-Torsdag kl. 08:00-16:00
Fredag kl. 08:00–12:30

Besøksadresse:

Storgata 61 B, 3182 Horten

Veibeskrivelse på mobil

Espen Ohren DC

Kiropraktor

330 40 500

Marianne Myhre

Kiropraktor

330 40 500

Jan Christer Pedersen

Kiropraktor

330 40 500

Katrine Strøm

Massør

330 40 500

Priscila Tønder

Ernæringsfysiolog

330 40 500

Kari Birkeland

Sekretaer/ ammeveileder

330 40 500

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.